WEEKPRESS - Public Relations
История Новини Услуги Кампании Прочетено за вас
Новини
News
About Us
Services
Case Studies
Contacts


   tel. + 359 2 988 23 55
   office@weekpress.net

   Адрес на офиса:
   ул. "Солунска" 9, ет. 2
   София, 1000
   България 
<< начало :: новини

Силвър Стар Моторс ЕАД е Генерален дистрибутор на Даймлер АГ в България

След известно прекъсване Weekpress продължава работата си за Mercedes-Benz, подписвайки договор с новия Генерален дистрибутор на Даймлер АГ в България – Силвър Стар Моторс ЕАД. Задачата на агенцията е да анализира представянето на марката и моделите в медиите.Новосъздадената компания – Силвър Стар Моторс ЕАД, отговаря за холсейл бизнеса в България. Групата се контролира от г-н Халед Джуфали, партньор на Даймлер АГ от няколко десетилетия. Представител и управляващ бизнеса в страната е Ролф-Юрген Заерле, изпълнителен директор и член на борда на директорите. Г-н Заерле има близо тридесет годишен опит с марката Mercedes-Benz. Той идва в България, след като четири години е управлявал дейността на Генералния дистрибутор на Даймлер АГ в Сърбия, Босна и Херцеговина и Черна Гора. “Силвър Стар има привилегията да представлява най-добрата марка в света и да предлага ненадминатите продукти на Даймлер на българския пазар. Като поемаме тази функция, ние се ангажираме да гарантираме най-доброто обслужване за нашите клиенти“, коментира г-н Заерле.
Силвър Стар планира интензивни маркетингови активности, които заедно със силните марки на Даймлер и ненадминатата продуктова гама имат за цел да утвърдят компанията като лидер на пазара на леки и товарни автомобили в България. Генералният дистрибутор стартира дейността си в началото на април и планира да завърши годината с над 1000 продадени автомобила от всички дивизии на групата.
Към днешна дата Силвър Стар има изградени и напълно функциониращи структури с 340 служители. Цялата продуктова гама от леки автомобили, ванове, товарни автомобили и автобуси се предлага на клиентите. Сроковете за доставка са унифицирани с тези на европейските пазари. Силвър Стар предлага атрактивни програми за обратно изкупуване, с което клиентите са облекчени при покупката на нов автомобил.
Силвър Стар също така си поставя за цел да завземе по-голям пазарен дял при търговията с употребявани автомобили, като предлага модели на склад, директно доставени от Даймлер АГ, като Силвър Стар и производителят гарантират за пробега и състоянието на автомобила пред клиента.

2002 Weekpress За контакти
web solutions by: WebMediaGroup