WEEKPRESS - Public Relations
История Новини Услуги Кампании Прочетено за вас
Новини
News
About Us
Services
Case Studies
Contacts


   tel. + 359 2 988 23 55
   office@weekpress.net

   Адрес на офиса:
   ул. "Солунска" 9, ет. 2
   София, 1000
   България 
<< начало :: новини

Премиера за България на изцяло новия Audi Q8

София, 19 септември 2018 година – Новият Audi Q8 бе представен пред 500 гости, сред които клиенти, любители на марката, партньори и медии в Интер Експо Център в София, с интерактивна демонстрация. Инсталацията бе основана на научното разбиране за измеренията и в частност за „осмото“ измерение – съвкупност от всички възможности, съществуващи във всички измерения.


Анимации, създадени с ефект на дълбочинно въздействие, пренесоха гостите в един различен свят, в който те самите бяха активни действащи лица. Те можеха да си взаимодействат с интерактивната среда, която реагираше на техните движения и допир. Посетителите на събитието имаха възможността да променят сами материята, да забавят потока на времето и да променят хода на анимацията, създавайки различни и непредвидими комбинации от форма, цвят и движение, потапяйки се в атмосферата на истинската научна фантастика.
Именно тази динамичност и интеракция е олицетворение на автомобила в днешно време. Той е много повече от средство за мобилност - той е активен партньор в живота на всеки, той притежава изкуствен интелект и може да се учи и да предвижда нуждите на потребителите, той разрушава границите на конвенционалното.
Audi прави силна заявка и се налага като марката, която предлага повече от автомобили. Q8 не е просто модел, който поставя нови стандарти, а модел, който прескача границите на мислимото и който отвежда в едно ново измерение.
С Audi Q8 искаме да демонстрираме технологично превъзходство, което да върви в крак с дигиталния свят, който ни заобикаля. Инвестирахме в най-новите интелигенти технологии, които ще осигурят комфорт, безопасност на пътя и още по-добро преживяване“, коментира Маркус Татцер, управител на Порше БГ.
„Преди 25 години Audi представи първото поколение на Audi A8, с което постави висока летва в премиум класа на лимузините. Днес, 25 години по-късно, представяме едно ново измерение за SUV сегмента“, сподели бранд мениджърът на Ауди Лъчезар Георгиев. „За нас 2018 е годината на рестарт за марката и една от годините с многобройни премиери“, допълни той.
Audi Q8 съчетава елегантността на луксозното купе с четири врати и удобната функционалност на големия SUV. Просторен интериор с едно от най-големите купета в сегмента, модерната система за управление на функциите и технологии на ходовата част, както и интелигентните електронни системи за асистенция на водача, превръщат Audi Q8 в диалогичен спътник във всяко пътешествие.
Концепцията за управление на функциите в новия Audi Q8 не изисква почти никакви бутони, превключватели и регулатори на арматурното табло и е изцяло фокусирана върху двата сензорни екрана с висока разделителна способност. Този революционен подход позволява на марката с четирите кръга да демонстрира впечатляващ трансфер на безкомпромисните си качествени стандарти към цифровия свят на бъдещето.
Audi Q8 вече може да бъде поръчван в България, като в дилърската мрежа има осигурени и тестови автомобили. Цените на модела в България стартират от 152 461 лв. с ДДС.

2002 Weekpress За контакти
web solutions by: WebMediaGroup